Willy Sommers

Willy & De Romeo's

In 2014 beslist Willy en zijn manager Ilia Beyers dat het misschien leuk zou zijn, als zijn agenda het tenminste toelaat, in de toekomst samen te gaan optreden met De Romeo's, op dat moment zowat de populairste groep in Vlaanderen. De tweeëntwintigste februari 2014 staan zij samen op één in de Radio 2 Vlaamse Top Vijftig met Jij bent zo mooi, geschreven door Willy en de Romeo's samen met Paul Vermeulen.

Maar de fans hoeven niet te wanhopen, want de zevenentwintigste mei 2014 brengt Willy op het ARS-label de solosingle Stapelgek uit, geschreven door Bart Herman en Kobus Visagie, en mikt met deze meezinger op het nakende zomerseizoen. Uptempo en veel ritme moeten aan het nummer een zonnige touch aan geven. Hij stelt iets later vast dat hij niet hoger geraakt dan de derde plaats in de Radio 2 Vlaamse Top Vijftig.

Zowel in Blankenberge als in Nieuwpoort presenteert Willy al parodiërend op maandag de elfde en woensdag de twintigste augustus 2014 naar aanleiding van 25 jaar VTM Tien om tegen de sterren op te zien, waar hij schittert zonder Anne De Baetzelier, die wordt vervangen door een goed op dreef zijnde Nathalie Meskens.