Wendy Van Wanten

Wendy & Verwanten

2007 wordt de start van de docusoap Wendy & Verwanten die op de vrijdagavond zo'n achthonderdduizend kijkers aan VTM weet te binden. Tot die verwanten behoren Dylan en zijn vrouw Katrijn, Clément, Franske en de hond Prutske.

In december van dat jaar deelt zij mee dat zij opnieuw zwanger is. In mei 2008 bevalt zij van dochter Estelle. Om dat te vieren neemt zij de single Wonderen op, speciaal voor haar geschreven door Vader Abraham, goed voor een derde plaats in de Vlaamse Top Tien. De negende november van dat jaar stelt zij haar fonkelnieuwe cd Durf te geloven voor, een titel naar haar hart, want als zij ooit iets gedurfd heeft dan is het wel dat: geloven en blijven dromen en geloven dat die dromen ook uitkomen.

Haar man, tevens haar manager, laat weten dat zij geen deal hebben kunnen sluiten met haar platenfirma ARS, ook geen financiële en dat hun samenwerking wordt stopgezet. Wendy brengt haar album Durf te geloven dan ook in eigen beheer uit. Ook nu is de productie in handen van Patrick Hamilton.