Wendy Van Wanten

Evergreens

Omdat zij zich in covers van bekende hits het best thuis voelt en daarbij ook evergreens niet uit het oog verliest, komt Wendy in 1998 op de proppen met de cd Denk aan mij. Merk op dat aan het team niet wordt gesleuteld. Jack Rivers blijft producen, Yvan Brunetti blijft de teksten leveren en Patrick Renier blijft de songs arrangeren. De keuze valt deze keer op Chanson d'amour van The Manhattan Transfer, Acropolis Adieu van Mireille Mathieu, Amapola dat we in die tijd kennen van Nana Mouskouri, Gigi l'amoroso van Dalida enz...Op dat album staat ook het duet You've really got a hold on me dat zij samen met Johnny Logan zingt.

In de kranten lezen we dat Wendy op het privédomein van prins Laurent werd betrapt, maar ook deze keer weigert ze elk commentaar.

Tot in 1999 worden de platen van Wendy verdeeld door firma Arcade. Om in schoonheid van hen afscheid te nemen, wordt het dubbelalbum Best Of in de markt gezet: negenentwintig hits met als bonus het nummer If You Want. Dat wordt een voorsmaakje van het plan dat Wendy inmiddels heeft uitgewerkt om van koers te veranderen en in het Engels te zingen. De singles Heaven en Why Tell Me Why zijn daar getuigen van.