1998

Delen S

Touch of Joy - Would you go

Uit De Muziekdoos

Eigen zin

Uit De Muziekdoos op oudjaar

Een nieuw begin

Uit De Muziekdoos. Garry Hagger zingt met Sophia 'Een nieuw begin' uit de film Aladdin.

Mio padre suonava la chitarra

Uit Leuven Centraal

Zeemeermin

Uit De Muziekdoos

Helmut Lotti & Michael Junior - Panis angelicus

Uit het programma 'De Muziekdoos' met Johan Verstreken

Belle en het beest

Duet met Sandra Kim uit De Muziekdoos

Rebel de amor

Uit De Muziekdoos

Dans le jardin de Sainte Catherine

Christoff zingt Dans le jardin de Sainte Catherine in De Muziekdoos.

Hopeloos/Por favor

Duet met Will Tura in Tura in Vorst - 40 jaar live

Hommages II

Door het immense succes van "Hommages" liet een vervolg niet lang op zich wachten. Peter: "Het lag logischerwijze voor de hand dat we er een vervolg aan zouden breien. Het eerste album had zo gigantisch veel verkocht, dat het zonde zou zijn geweest het bij dat ene volume te laten." De veertiende november 1998 duikt "Hommages II" de Ultratop Album 200 binnen en de twintigste februari 1999 staat de plaat daarin op de tweede plaats. In het totaal deze keer twaalf liedjes, beginnend met Vriendschap van Het Goede Doel en eindigend met Vlakke land van Jacques Brel. Als single is er uit die cd Gelukkig zijn van Ann Christy, waarmee Mama's Jasje de vijftiende augustus van dat jaar op de derde plaats eindigt in de Vlaamse Top Tien. Een plaats lager in diezelfde hitlijst is de zevende november weggelegd voor Terug naar de kust, dat we met z'n allen nog goed kennen in de originele versie van Maggie MacNeal, die daar in 1976 in Nederland een dikke hit mee scoorde. Voor de correctheid aanvullen dat Paul Despiegelaere voor de productie van dit nummer tekent. Hij zal voor "Hommages II" nog twee andere nummers produceren: Suzanne van Herman van Veen en Vreemde vogels van de Vlaamse zangeres Claire. Een leuk detail is dat Peter en Gunther in de studio in de achtergrond de vocale steun krijgen van collega's Yvan Brunetti, Kris Wauters, Fred Bekky en Mieke Aerts. Voor Gunther is en blijft Vriendschap op dit album zijn favoriete nummer. "Het is me al die tijd bijgebleven omdat we het in ons liverepertoire hadden opgenomen. Echt waar, ik kende het nummer niet tot het moment dat wij naar de studio trokken om het in te zingen. Ik vind niet alleen het nummer op zich erg sterk, het lag mij meteen van bij de eerste noot na aan het hart, maar ook onze versie blijf ik erg goed vinden." Van "Hommages II" wordt iets later, in 1999, de platina editie uitgebracht. Twee cd's met vijf exclusieve tracks: Verdronken vlinder, Standbeeld, Rosanne, 10 jaar en Linda. Goed bekeken door de platenfirma, want deze speciale editie willen de fans maar al te graag in hun collectie.

Live in de AB

Zaterdag de zevende en zondag de achtste november 1998 treedt Get Ready! onder ruime belangstelling tweemaal live op in de AB in Brussel.

Tura & Peeters

Will Tura nodigt Bart Peeters uit tijdens Tura in Vorst '98.

Las Vegas

Uit De Muziekdoos

Muziekspecial Las Vegas

Liedjes uit de cd Las Vegas: Copacabana, Some broken hearts never mend, The wonder of you, The summerwind, Happy birthday baby, True love, You know I love you, No one can break a heart like you, If it's all I can have en Hey, Las Vegas.