De Romeo's, het boek

g

In het spoor van De Romeo's is het eerste boek van dit vrolijke trio.

 Copyright:De Romeo's
© De Romeo's

De herfstvakantie is gestart met veel aandacht voor de Boekenbeurs. Op zaterdag 5 november mag je De Romeo's in Antwerp Expo verwachten, want zij gaan hun eerste boek In het spoor van De Romeo's, 15 jaar feestgarantie signeren.

De Romeo’s schreven het boek niet zelf. Daarvoor deden ze beroep op een échte schrijver Bart Aerts.

Rode draad in In het spoor van De Romeo’s is de unieke blik achter de schermen. Een jaar lang volgde auteur Bart Aerts De Romeo's in de kleedkamer, in de studio, op de set van hun film H.I.T. en bij hen thuis. Bart geeft een antwoord op de vragen: Wat zijn de sleutels van het succes? Zijn het echt beste vrienden? ...

200 optredens per jaar. Voor gemiddeld 1.000 toeschouwers. Die 200.000 mensen zijn zeker niet allemaal die hard fans. Integendeel. Wees maar zeker dat heel wat mannen al met een flinke dosis tegenzin door vrouwlief zijn meegesleurd naar een optreden. Maar één ding is zeker: zelfs zonder fan te zijn van de muziek sleurt de ambiance je mee.

In het spoor van De Romeo's, 15 jaar feestgarantie telt meer dan 200 pagina's en wordt uitgegeven door Borgerhoff & Lamberigts.