Studio 100 is overal

g

Studio 100 heeft een record aantal nieuwe shows aangekondigd voor het volgende theaterseizoen.

 Copyright:Studio 100
© Studio 100

Studio 100 heeft een record aantal nieuwe shows aangekondigd voor het volgende theaterseizoen. Zo zullen er maar liefst 10 nieuwe producties op het Vlaamse publiek worden losgelaten.

We beginnen op zaterdag 28 augustus met Lekker Klassiek, een evenement in De Schorre in Boom. Dat wordt een streling voor het oor en de smaakpapillen.

De Ghost Rockers gaan vanaf 10 september 2017 op toer door heel Vlaanderen. Het wordt een vol spanning, avontuur en geheimen én de grootste hits van de Ghost Rockers.

Voor de allerkleinsten is er vanaf 3 november de nieuwe show Bumba en het Magische Wonderboek. Waarbij de tweeling Lars en Lies jarig zijn en verrast worden met een magisch wonderboek.

Het evenement #ThrowbackThursday in het Sportpladijs is het verjaardagsfeestje van Ketnet en richt zich speciaal op de Ketnetters van toen, nu jongvolwassenen. Heel wat generaties jongeren zijn opgegroeid met Samson en Gert en zijn stiekem nog steeds fan van hun kinderhelden. Afspraak op 29 en 30 november én 4 en 5 december.

Op 2 en 3 december wordt Het Sportpaleis ingepakt voor De Grote Sinterklaasshow. Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten zetten het Sportpaleis weer helemaal op stelten met de enige echte Grote Sinterklaasshow! De kindervriend brengt natuurlijk ook zijn Pieten mee en alle Studio100-vrienden: K3, Ghost Rockers, Nachtwacht, Rox, Mega Mindy, Bumba, Samson & Gert, Piet Piraat, Kabouter Plop & co én Maya de bij.

Samson & Gert vieren vanaf 23 december hun traditionele kerstshow.

Kabouter Plop en zijn vrienden vieren hun 20ste verjaardag met een extra feestelijk show. Boordevol verrassingen, leuke grappen en natuurlijk alle kabouterhits van de afgelopen 20 jaar. Ze beginnen eraan vanaf 27 januari 2018.

Ketnet en Studio 100 slaan de handen terug in elkaar voor een gloednieuwe musical: Ketnet Musical – Team U.P. Vanaf 3 maart. Voor de nieuwe K3 Show kan je vanaf 17 maart terecht in Hasselt, Oostende, Gent en Antwerpen.

Na het overweldigende succes van de spektakelmusical 14-18, kondigde Studio 100 met veel plezier de opvolger van deze succesmusical aan: 40-45. Een verhaal over het verzet in Vlaanderen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De première is voorzien op 7 oktober 2018.