Clouseau 30

g

Op vrijdag 1 september blaast Clouseau officieel 30 kaarsjes uit met een unieke Clouseau Best Of Box Set Clouseau30.

 Copyright:RR
© RR

Op vrijdag 1 september blaast Clouseau officieel 30 kaarsjes uit en de kers op de taart zetten ze samen met jou met een unieke Clouseau Best Of Box Set Clouseau30. Om het album samen te stellen, deed Clouseau een beroep op hun fans. Gedurende 30 dagen kon er gestemd worden op hun favoriete liedjes.

Dat leverde meer dan 15.000 inzendingen op. De 30 favorieten zullen verzameld worden op 3 CD’s. Daarnaast staan er nog eens 26 onverslijtbare klassiekers uit het repertoire tussen 1987 en 2017 van Clouseau. En daar bovenop krijg je er ook nog eens de drie meest populaire songs uit Liefde Voor Muziek bij.

LUXE BOX

En alsof al dat moois nog niet genoeg was, brengt Clouseau ook nog een luxe 5CD Box uit. Hierop vind je een extra CD met de persoonlijke favorieten van Koen en Kris én een DVD met het beste uit 15 jaar Sportpaleisconcerten.

TOURNEE

Om hun jubileum extra in de verf te zetten, plant Clouseau in het najaar van 2017 en in januari 2018 een intieme, verrassende theatertournee die overal in Vlaanderen halt houdt. Het zullen concerten zijn met een kleinere bezetting en vele verrassende versies van bekende hits.