2017 is het Romeo-jaar

g

Wie op 31 december durft te zeggen dat hij of zij dit jaar niet van De Romeo's gehoord heeft, heeft op Mars geleefd.

 Copyright:De Romeo's
© De Romeo's

Wie op 31 december durft te zeggen dat hij of zij dit jaar niet van De Romeo's gehoord heeft, heeft op Mars geleefd. Wat mogen we dit vrolijke trio verwachten? Er is de langverwachte film H.I.T., de culinaire Frikandel XXL, Het Schlagerfestival, een zomer vol met optredens en Het Zingpaleis.

Maar eerst en vooral is er de gloednieuwe cd Vrienden voor altijd. De Romeo’s keren met dit nieuwe album terug naar hun roots. Op Vrienden voor altijd vind je alleen maar ambiance- of feestmuziek. Vooral bestemd voor de mensen voor wie Chris, Davy en Gunther iedere keer uit de bol gaan tijdens hun optredens.

12 liedjes staan er op Vrienden voor altijd. Waarvan de helft Duitse covers en 6 originele liedjes die ze zelf schreven met onder meer de hulp van Cliff Vrancken die we kennen van de groep K.I.A. Cliff is ook de neef van Davy Gilles.
Net zoals 3 jaar geleden staat er ook een 'oud' nummer van Gunther Levi op Vrienden voor altijd. Niemand zoals jij werd net zoals de vorige keer in een Romeo-jasje gestoken.

De Romeo’s: Dit is een cd, voor onze 250.000 vrienden, vriendinnen en meer!