Roel wordt een Chaplin

g

Van het leven van de legendarische komische acteur Charlie Chaplin werd 4 jaar geleden op Broadway een musical gemaakt.

 Copyright:Music Hall
© Music Hall

Van het leven van de legendarische komische acteur Charlie Chaplin werd 4 jaar geleden op Broadway een musical gemaakt. Vanaf 15 december kan je de bewerkte Vlaamse versie zien in Gent en Antwerpen.

Nordin De Moor (14-18, de musical) krijgt de hoofdrol van Charlie Chaplin. Roel Vanderstukken vertolkt zijn broer, acteerpartner en manager Sydney Chaplin. Hij was een bepalende factor in het leven van Charlie Chaplin.

Het verhaal speelt zich af in een oude filmstudio, waar Chaplin mijmert over zijn leven en carrière. We volgen Charlie vanaf zijn armoedige kinderjaren in Londen tot het hoogtepunt van zijn carrière, wanneer hij de beroemdste filmmaker ter wereld is. Vanaf zijn armoedige kinderjaren in Londen tot het hoogtepunt van zijn carrière, wanneer hij de beroemdste filmmaker ter wereld is. Enkele van zijn meest memorabele filmmomenten worden tot leven gebracht.

Voor Vlaanderen werd de musical Chaplin herwerkt. Zo zijn er extra liedjes en origineel beeldmateriaal aan toegevoegd.

De try-outs voor Chaplin beginnen op donderdag 15 december in zaal Capitole in Gent. Vanaf donderdag 22 december is de musical te zien in de Antwerpse Stadsschouwburg.