De nieuwe jaarcampagne van Te Gek!? 2016

g

Vandaag wordt de nieuwe jaarcampagne van Te Gek!? voorgesteld.

 Copyright:Te Gek!?
© Te Gek!?

Vandaag wordt de nieuwe jaarcampagne van Te Gek!? voorgesteld. Het project Te Gek!? tracht al jaren psychische problemen in Vlaanderen bespreekbaar te maken en te komen tot een juiste kijk ten aanzien van mensen met psychische problemen.

Te Gek!? wil met zijn nieuwe jaarcampagne in Vlaanderen de kennis omtrent psychose vergroten en het taboe en stigma errond aanpakken. Er komen 2 nieuwe Te Gek!? novelles, een eerste Te Gek!? non-fictie boek, een documentaire over Sven unik-id, een gloednieuwe muziektheatertour én een theatertour, een nieuwe cd, een theaterreeks ‘Kortsluiting in mijn hoofd', een tentoonstelling door het museum Dr. Guislain Gent.

Enkele mensen die zullen meewerken aan de jaarcampagne psychose zijn Luc Tuymans, Panamarenko, Michael Borremans, Lieve Blancquaert, Kamagurka, Hugo Matthijsen, Tine Reymer, Eva De Roovere, Ella Leyers, Inge Paulussen, Els Dottermans & Christophe Vekeman.

Guy Swinnen is peter van Te Gek!? en Selah Sue is meter van de jongerencampagne.

TE GEK!? OP DE BELCANTO CLASSIC

De start van de nieuwe jaarcampagne Te Gek!? wordt vandaag gegeven op de 22 ste editie van de Belcanto Classic, een koers om te beminnen, niet om te winnen! De Belcanto Classic vindt plaats in Westouter. Naast het 500 koppige wielerpeloton, fietst de Te Gek!? ploeg mee.