Nieuw op de affiche van Het Schlagerfestival

g

Er is een verrassende naam toegevoegd aan de affiche van Het Schlagerfestival 2017: Johan Verminnen.

 Copyright:Johan Jacobs
© Johan Jacobs

Er is een verrassende naam toegevoegd aan de affiche van Het Schlagerfestival 2017: Johan Verminnen . Voor het eerst zal Johan zijn liedjes zingen op het grootste meezingfeest in Hasselt. Je kent hem van de klassiekers Laat me nu toch niet alleen, Mooie dagen en het legendarische Rue des Bouchers.

Johan Verminnen is veel meer dan alleen maar kleinkunst, want zijn muziek is doorheen de jaren uitgegroeid tot muzikaal erfgoed. ‘Mooie dagen’, ‘Laat me nu toch niet alleen’, ‘k Voel me goed’ en ‘Rue des Bouchers’ zijn klassiekers die meegezongen worden door jong en oud. Net daarom zijn we blij dat we hem konden strikken voor ons festival, zegt mede-organisator Jan Van Esbroeck.

Met Johan Verminnen , Umberto Tozzi, De Romeo’s, Jo Vally , Sasha & Davy, Yves Segers, Willy Sommers , Matthias Lens, Laura Lynn , The Lynn Sisters en presentator Kürt Rogiers is de affiche van Het Schlagerfestival 2017 bijna compleet. De organisatoren beloven immers nog één naam te zullen toevoegen.

Het Schlagerfestival 2017 vindt plaats op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 maart én op zaterdag 1 april in de Ethiasarena in Hasselt. Meer info vind je hier: www.hetschlagerfestival.be.