K3 gaat op Love Cruise

g

Dinsdag werden in Rotterdam de acteurs van de nieuwe K3-film voorgesteld.

 Copyright:Studio 100
© Studio 100

Dinsdag werden in Rotterdam de acteurs van de nieuwe K3-film voorgesteld. De bekendste namen in K3 Love Cruise zijn Sven De Ridder, Ashley Ntangu, Maartje Van Neygen en Jacques Vermeire.

K3 Love Cruise is de eerste eerste bioscoopfilm van Hanne, Marthe en Klaasje. Ook deze film zit boordevol vrolijke nieuwe K3-hits! Op 17 november lanceert K3 hun nieuwe album Love Cruise.

K3 Love Cruise is vanaf 13 december te zien in de Vlaamse en Nederlandse bioscopen.

HET VERHAAL

De meisjes van K3 zijn in de wolken: ze mogen als special guests mee met een cruise, op het schip van kapitein Bas! Mevrouw Visschers, de directeur van de cruisemaatschappij, is ook aan boord. Ze heeft hoge verwachtingen van het spetterende optreden dat K3 zal geven op het eindbal! Het lijkt een rustige, ontspannen trip te worden, maar het wordt een hele andere reis wanneer de parel die Klaasje van haar grootmoeder heeft gekregen, plotseling verandert in een parel-elf: Elvin. Alleen Klaasje, Hanne en Marthe kunnen Elvin zien. Elvin vaart mee met het schip naar zijn elfendochter Ayla in de Bikinicirkel, w aar hij ooit is ontvoerd door de betbetovergrootvader van Klaasje. Elvin is dan ook razend op de meisjes van K3 en probeert hen zoveel mogelijk in een slecht daglicht te plaatsen. Dat doet hij door met zijn magische elfenstof de meest waanzinnige betoveringen te doen, waardoor K3 steeds weer in moeilijke maar hele grappige situaties belandt! Het is dan ook de vraag of K3 er uiteindelijk in zal slagen om, ondanks de sabotage van Elvin, het optreden voor Visschers tot een goed einde te brengen…