Laura Tesoro komt naar de Proms

g

Kobe Ilsen mag tijdens de Night of the Proms ook Laura Tesoro aankondigen.

Laura Tesoro Copyright:VRT
Laura Tesoro © VRT

Kobe Ilsen mag tijdens de Night of the Proms ook Laura Tesoro aankondigen. Laura wordt ook toegevoegd aan de affiche. Eerder waren Chaka Khan, Natasha Bedingfield, Tom Chaplin van de Britse groep Keane en Gabriel Rios als hoofdacts aangekondigd. Het 'klassiek' element is het Amerikaans klassiek geschoold strijktrio Time for Three gevraagd.

"Met Laura Tesoro en Gabriel Rios als Belgische solisten op Night of the Proms wordt dit jaar extra nadruk gelegd op talent van eigen bodem. Op de shows in Antwerpen en Hasselt zal Laura Tesoro onder andere voor het eerst "What’s the pressure" in een speciaal daarvoor geschreven symfonisch arrangement brengen”, laat de organisatie weten in een persbericht.

De 32ste editie van Night of the Proms vindt plaats op zaterdag 5, donderdag 10 en vrijdag 11 november in het Sportpaleis in Antwerpen en op zaterdag 12 november in de Ethias Arena in Hasselt.

Het huisorkest Il Novecento en het koor Fine Fleur wordt gedirigeerd door de Braziliaanse Alexandra Arrieche. Ook vaste waarde John Miles zal van de partij zijn.