Het boek van Albertoo

g

Koen Crucke heeft een nieuw boek geschreven.

 Copyright:VRT
© VRT

Koen Crucke heeft een nieuw boek geschreven. Geen kook- of dieetboek, wel een bloemlezing van kleine en grote verhalen uit het kapsalon.

Deze zijn beschreven op 176 bladzijden in Verhalen uit het Kapsalon. Er staan 50 waargebeurde verhalen die hij opving als kapper of die collega's hem toevertrouwden. Het zijn verhalen over lief en leed, erotiek en drama, pijn en geluk.

Toen Koen Crucke 14 was, wou hij niet meer naar school. Omdat hij geen artiest mocht worden, is hij als kapper begonnen in het salon van zijn peter. Zijn rol als Alberto Vermicelli valt dus niet ver van de boom. Toen hij 17 werd, is Koen toch nog in het conservatorium geraakt. En een jaar later in de opera.

Verhalen uit het kapsalon verschijnt in september. In onze boekenkast staan er ook 10 bestsellers van Koen Crucke: 33 kilo later, De kilo's onder controle, Koen en de kookkids, Heerlijk Italiaans, Heerlijk Grieks, Heerlijk Spaans, Brusselse wafels en andere heerlijkheden, De beste recepten, Halfweg en de handleiding De Oooo van Opera.