Klinkende namen in Vorst en Gent

g

Binnenkort mogen we terug 3 muzikale kleppers op onze podia verwachten.

 Copyright:RR
© RR

Op woensdag 11 oktober komt Chris Rea naar Vorst-Nationaal. En daar zijn 2 redenen voor. Hij viert zijn comeback met zijn Belgische fans en hij stelt er zijn jongste album Road Songs For Lovers voor. Daarnaast zingt hij natuurlijk ook zijn grootste en vertrouwde klassiekers zoals Josephine, On The Beach en I Can Hear Your Heartbeat.

Een maand later op dinsdag 14 november staat op hetzelfde podium Sharleen Spiteri met haar Schotse groep Texas. Ook zij komt de liedjes van een nieuwe cd Jump on board presenteren. Begin maar alvast de teksten van de volgende hits te oefenen: I Don’t Want a Lover, Say What You Want, Black Eyed Boy, Inner Smile, In our lifetime, Guitar Song en Summer Son. De kans is heel groot dat je ze zal kunnen meezingen in Vorst-Nationaal.

GENT

Afgelopen weekend kwamen we te weten dat er binnenkort in jouw winkelmandje het 15de album Native Invader van Tori Amos zal liggen. En dat nieuws gaat gepaard met het bericht dat ze in het najaar door Europa zal toeren.

Op zaterdag 9 september zal Tori Amos de Capitole in Gent vullen. Op de setlist van deze roodharige zangeres zal ook het liedje Cornflake girl staan.