Nieuw op TV

g

Vanaf 7 september gaat Bart Peeters op zoek naar een nieuwe generatie komisch talent.

 Copyright:RR
© RR

Voor de Leeuwen met Bart Peeters

Vanaf 7 september gaat Bart Peeters op zoek naar een nieuwe generatie komisch talent. In Voor de leeuwen maakt de kijker kennis met een brede selectie fris, jong humortalent van eigen bodem. Van moppentappers tot zangers, van videokunstenaars tot imitatoren.

Uit die grote auditieronde worden acht artiesten uitverkoren die gedurende zes weken elke week een avondvullende revueshow in elkaar boksen. Alles kan en mag, zolang ze iedereen aan het lachen brengen.

Voor elke show laten de acht komische talenten zich inspireren door het werk en het leven van de bekende centrale gast. Urbanus, Maaike Cafmeyer, Bart De Pauw, Sven De Ridder, Adriaan Van den Hoof en Tine Embrechts vormen om beurten de rode draad door één van die zes shows. In hun aflevering van Voor de leeuwen reiken zij een persoonlijke prijs uit: de Zilveren Leeuw, een aanmoedigingsprijs. In de laatste aflevering beslissen de Zes Wijzen en het publiek wie de Gouden Leeuw krijgt.

Luk Alloo volgt zijn schoonvader

Voormalig Radio 2-presentator Luk Alloo gaat voor VTM een nieuw seizoen maken van het programma Alloo bij…. Eén van zijn gasten zal zijn schoonvader Will Tura. Luk volgt daarbij de agenda van Will Tura en hij heeft een paar goede babbels over het leven.

De nieuwe afleveringen van Alloo bij... zijn vanaf januari 2018 te zien.