Mark Tijsmans is terug

g

Mark Tijsmans heeft een musical voor de familie gemaakt.

 Copyright:VRT
© VRT

Mark Tijsmans heeft een musical voor de familie gemaakt. Deze voorstelling is gebaseerd op zijn kinderboek De Ridders van de Ronde Keukentafel. Mark haalde de mosterd voor De Ridders van de Ronde Keukentafel bij het verhaal van Koning Arthur. De musical zal tijdens de herfstperiode te zien zijn in Antwerpen.

AUDITIES

Mark Tijsmans doet een warme oproep naar jongeren tussen 12 en 22 jaar met dans- en zangtalent, om zich aan te melden voor de casting op 11, 12 en 13 april. Inschrijven kan via deze link: https://pages.inthepicture.com/theaterenmusicaloimundo

DE RIDDERS VAN DE RONDE KEUKENTAFEL

Het verhaal De Ridders van de Ronde Keukentafel speelt zich af in Brittannië, waar Koning Uther ten strijde trekt tegen de Saksen en alle kinderen in veiligheid gebracht worden in het afgelegen kasteel Camelot. Aangezien de achterhoede van het koninklijke leger niet komt opdagen om hen te beschermen, nemen de kinderen zelf deze taak voor hun rekening. Een verhaal vol humor en ontroering voor het hele gezin.

MARK TIJSMANS

Mark Tijsmans is een acteur en zanger, bekend van Thuis en Flikken. In een vorig leven was hij ook Ketnetwrapper en zanger bij de Ketnetband. Mark Tijsmans maakte in 2006 zijn debuut als jeugdauteur met Het Geheim van te veel Torens.