3

g

De 'Gedeelte adoraties' van Jean Blaute en Eric Melaerts zijn voorbij. Het is tijd voor een triootje met Jean-Marie Aerts.

 Copyright:Kras
© Kras

'Gedeelde adoraties' was een muzikaal blijspel van Eric Melaerts en Jean Blaute. 6 jaar gingen ze samen op tournee met werk van hun jazz- en bossa-nova helden, liedjes van poulains en nieuwe composities. Het werd een podium vol gitaren, accordeon, melodica, een vleugel en twee microfonen.

JEAN-MARIE

Na een rustpauze nemen ze de draad terug op. De adoraties zijn gedeeld. Nu willen ze graag de hort op met een adoré. Zijn naam is Jean-Marie Aerts, gitaaricoon, grensverleggende producer, meester van de vettige groove en vooral gekend als gitarist van TC Matic. Een duo wordt een trio.

LIEVELINGSMUZIEK VAN JEAN, ERIC EN JEAN-MARIE

3 gitaargekke kapoenen brengen hun lievelingsmuziek. De 3 vrienden laten hun creativiteit de vrije loop en maken van hun verscheidenheid hun sterkte. Verder permitteren ze zich een totale muzikale vrijheid: van zacht tot onzacht, van groovy jazz naar kleinkunst, van zwoel mysterieus tot al eens een elektronische boem boem.

Dat is '3'.

Meer info vind je hier: www.kras.be