Eerste musical met William Boeva

g

In de herfstvakantie kan je met de kinderen naar de musical Pippi Zet de Boel op Stelten in Theater Elckerlyc in Antwerpen.

 Copyright:RR
© RR

In de herfstvakantie kan je met de kinderen naar de musical Pippi zet de boel op stelten in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Free Souffriau speelt de hoofdrol van Pippi Langkous.

Een opmerkelijke rol is weggelegd voor William Boeva, die de slechterik boef Blom gaat vertolken. William Boeva en Bert Verbeke zijn twee boeven die uit de gevangenis ontsnapt zijn. Zij moeten zo snel mogelijk op zoek naar geld om het leven te kunnen leiden dat ze willen. Pippi Langkous zorgt er voor dat hun plannen niet verlopen zoals ze willen.

William Boeva speelt voor alle duidelijkheid geen dwerg. Hij vindt het fantastisch dat hij eindelijk eens een gewone rol aangeboden krijgt. Samen met Bert Verbeke gaat William ook zingen in deze musical.

William Boeva heeft eerder ook al zingend meegewerkt aan de campagne Move tegen pesten van Ketnet. De musical Pippi zet de boel op stelten is een bewerking van Stany Crets, met muziek van Ronny Mosuse.