Frimout heeft een merkwaardige videoclip

g

Frimout heeft een reputatie hoog te houden als het gaat over videoclips.

 Copyright:Frimout
© Frimout

Frimout heeft een reputatie hoog te houden als het gaat over videoclips. Tatyana Beloy, Leen Dendievel, Lynn Van Royen, Joren Seldeslachts zijn maar enkele van de bekende acteurs die in hun vorige clips te zien waren.

Voor de clip bij de romantische ballade Sterren Zien hebben ze weer alle registers opengetrokken. De hoofdrollen worden deze keer gespeeld door Gitte Wens en Gert Wellens, twee acteurs met het syndroom van Down. Ze stelen de show, samen met 20 andere mensen met een beperking, allen acteurs van de toneelgroepen Opening Doors uit Leopoldsburg en Theater Stap uit Turnhout. Het resultaat van de videoclip van Sterren zien is een romantisch liefdesverhaaltje. Gitte en Gert zijn in het dagelijkse leven ook al 3 jaar een dolverliefd koppel.

Vorige zomer was Frimout tijdens een optreden geraakt door een koppeltje, allebei mensen met Down, die vol trots hun liefde toonden aan elkaar en aan het publiek tijdens dit nummer. Dat is de reden waarom zanger Stef Willems per sé een sfeervolle tedere en respectvolle clip wou maken met de mensen van Theater Stap en Opening Doors.

Deze zomer speelt Frimout op vrijdag 25 augustus bovendien op Buitenbeenpop, voor meer dan 5000 enthousiaste mensen met een beperking. Ze kijken er nu al naar uit.

De videoclip van Sterren zien vind je op de Facebookpagina van Viva Vlaanderen.