25 jaar Christoff

g

De populaire zanger staat in 2016 precies 25 jaar op het podium

 Copyright:Nieuwsblad
© Nieuwsblad

We moeten inderdaad terug naar 1991.
Een piepjonge Christoff De Bolle nam toen als Luc Steeno deel aan de Soundmixshow . Winnen deed hij niet, maar wie het verder verloop van zijn carrière de afgelopen jaren heeft gevolgd, weet dat Christoff die overwinning niet nodig had om een succesvolle carrière uit de grond te stampen. Anno 2016 is hij één van Vlaanderens populairste zangers die ook tot ver buiten de landsgrenzen bekend is. Dit jaar staat Christoff dus 25 jaar op het podium, een gelegenheid die niet onopgemerkt voorbij zal gaan…
Het zijn drukke tijden voor de zanger dus is het wachten tot het najaar vooraleer Christoff zijn verjaardag kan vieren. Hij doet dat tijdens drie grote ’25 jaar Christoff’-concerten. Daarin blikt Christoff terug op de ontelbare successen uit zijn al zo rijk gevulde carrière en zal hij ook voor de nodige muzikale verrassingen zorgen.
Op zaterdag 15 oktober 2016 is als eerste Hasselt (Ethias Theater) aan de beurt. Daarna volgen op 30 oktober 2016 Oostende (Kursaal) en Wieze (Oktoberhallen) op 26 november 2016.