Een nieuw album voor Jo Vally

g

Op dinsdagavond is er op Vier het programma The show must go on. In The show must go on zie je Jo Vally aan het werk bij de opname van zijn nieuw album Op de golven van m’n hart.

 Copyright:Jo Vally
© Jo Vally

Op dinsdagavond is er op Vier het programma The show must go on. Over het leven van bekende en minder bekende artiesten in Vlaanderen. Jo Vally is één van de zangers die door regisseur Peter Boeckx gevolgd wordt. In The show must go on zie je Jo Vally aan het werk bij de opname van zijn nieuw album Op de golven van m’n hart. De cd ligt nu in de winkel.

Voor Op de golven van m’n hart besloot Jo terug te keren naar z'n roots en koos hij voor mooie Vlaamse songs waarvoor hij tekst en muziek liet schrijven door o.a. John Terra , Jan De Vuyst, Johan Verminnen, Miguel Wiels, Bart Herman , Jo Met de Banjo. De productie van het album lag in handen van John Terra.

Op de cd Op de golven van m’n hart staan er 13 liedjes waaronder Dit mooie moment. Een nummer dat Jo liet schrijven ter gelegenheid van het huwelijk van dochter Carmen en schoonzoon Pieter en de geboorte van zijn kleinkinderen Stan, Lio en Noa.