500.000 bezoeker Schlagerfestival in de bloemen gezet

g

Eind maart staat de Ethias Arena in Hasselt terug op zijn kop voor het Schlagerfestival.

 Copyright:Schlagerfestival
© Schlagerfestival

Eind maart staat de Ethias Arena in Hasselt terug op zijn kop voor Het Schlagerfestival. Met De Romeo's, Umberto Tozzi, Johan Verminnen, Willy Sommers, Lindsay, Jo Vally, Matthias Lens, Yves Seghers, Laura Lynn en The Lynn Sisters.

12 jaar geleden werd het eerste Schlagerfestival georganiseerd en ondertussen kochten al een half miljoen liefhebbers van de ambiance een kaartje. Op Valentijn bestelde Viviane Roosendael uit Lier 9 tickets voor haar en haar vrienden voor Het Schlagerfestival. Daarmee kocht ze het 500.000ste ticket en voor die prestatie is ze vanmorgen letterlijke en figuurlijk in de bloemen gezet in het stadhuis van Hasselt.

MAARTEN COX

Het Schlagerfestival pakt ook uit met een social media reporter en dat is onze Radio 2 collega Maarten Cox . Hij gaat de komende weken uitzoeken hoe de artiesten van Het Schlagerfestival zich voorbereiden en wat hun favoriete schlager is. De filmpjes van Maarten Cox kan je bekijken op de website en facebook van Het Schlagerfestival.

Het Schlagerfestival vindt plaats op vrijdag 24, zaterdag 25, zondag 26 maart én op zaterdag 1 april in de Ethias Arena in Hasselt.