Matthias Lens heeft een nieuwe cd.

g

Op zijn jongste album ‘Samen uit, samen thuis’ serveert Matthias Lens de grootste party classics uit de jaren ‘60, 70 en 80 in aanstekelijke Nederlandstalige versies.

 Copyright:Matthias Lens
© Matthias Lens

In augustus 2013 bracht Matthias Lens z’n titelloze solodebuutalbum uit en dat was meteen een schot in de roos: hij stond er maar liefst 8 weken mee in de Top 15 van de Ultratop Album 50, waarvan ook 3 weken op nummer 4! Zijn volgende album ‘De Mooiste Musettes’ deed het nog beter. 11 weken in de Top 15 en zelfs een Top 3-notering! In 2015 maakte Matthias zijn solodebuut op het Schlagerfestival in Hasselt, waar hij z’n status van ‘Vlaamse kroonprins van de ambiance’ helemaal waarmaakte!

Zo werd de titelsong van dit album ‘Samen uit, samen thuis’ de Nederlandstalige versie van ‘Half a boy and half a man’ van Nick Lowe. Voorts staan er op deze cd eigentijdse Nederlandstalige bewerkingen van klassiekers zoals ‘Viva La Mama’ (Edoardo Bennato), ‘Ob La Di Ob La Da’ (The Beatles), ‘Oh Julie’ (Shakin’ Stevens), ‘Under The Moon Of Love' (Showaddywaddy), ‘Son Of My Father’ (Chicory Tip) en ‘_Yesterday Man___’ (Chris Andrews).