Dimitri Vegas & Like Mike beste DJ's ter wereld

g

Volgende zondag staan de broers op het podium van de MTV-Awards en ondertussen zijn ze de beste DJ's op deze aardbol

 Copyright:JIM
© JIM

Het kon niet mooier zijn voor de Vlaamse DJ's Dimitri Vegas & Like Mike: in één week tijd spelen voor de Rode Duivels die naar het E.K. 2016 mogen én op de hoogste plaats staan in de FIFA-lijst, door de fans naar de MTV-Awards gestuurd worden als 'Best Belgian Act' en dan nog eens tot beste DJ's ter wereld gekroond worden. Een hele eer voor de broers uit Willebroek, die zo wereldsterren als Hardwell, Tiësto, Armin Van Buuren en David Guetta achter zich laten.
Dimitri (33) en zijn broer Michael Thivaios (29) waren vijf jaar geleden nog twee doorsnee broers uit de Antwerpse gemeente Willebroek. Ze draaiden samen plaatjes en werden ontdekt door de organisatoren van dancefestival Tomorrowland, dat toen al aan een enorme opgang bezig was. De broers groeiden in de daaropvolgende jaren uit tot de 'mascottes' en de resident-dj's van wat het populairste festival ter wereld zou gaan worden.
Maar Dimitri Vegas & Like Mike willen nog verder geraken. Ze werken binnenkort samen met Stromae nadat ze het eerst zullen proberen in de filmindustrie.