Veel nieuwe cd's in de herfst

g

Het wordt een druk najaar met nieuwe albums

 Copyright:RR
© RR

Helmut Lotti stelde vandaag zijn jongste single I’ve Got Confidence voor. Het is een hulde aan zijn idool Elvis Presley die 40 jaar geleden definitief naar een andere wereld vertrok. Deze Elvis-bewerking is ook de voorloper van een nieuw album van Helmut Lotti: The Comeback Album. Dat zal op 15 september in de winkel liggen. Op 25 november geeft hij een concert in de gerenoveerde Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. De plaats waar zijn ongeëvenaarde Goes Classic-saga ooit begon.

De Mens

De groep De Mens is deze ochtend begonnen aan de opnames van een nieuw album in Malmédy. Het album krijgt de titel 24 uur en wordt dan ook in een periode van 24 uur opgenomen. Het resultaat moet morgenochtend helemaal af zijn.

De opnames kunnen gevolgd worden via een livestream op de Facebookpagina van De Mens.

Wanneer de plaat precies in de winkel ligt, is nog niet bekend.

Milo Meskens

Zondag was Milo Meskens één van de kanshebbers voor de Radio 2 Zomerhit in Blankenberge. Met het liedje New Beginning heeft hij een flinke zomerhit te pakken.

Aanvankelijk was het de bedoeling om ook deze zomer een EP met een 5-tal nummers uit te brengen. Door het grote succes krijgt Milo groen licht om een volledig album op te nemen.

Op 31 oktober geeft Milo Meskens zijn eerste soloconcert in De Vooruit in Gent.

Ingeborg

Deze week gaat Kim Debrie in Plage Préférée in gesprek met Ingeborg . Ze vertelt honderduit over haar leven en werk. Binnenkort mogen we ook van Ingeborg een nieuwe cd verwachten.