Sioen zit dit najaar niet stil.

g

Druk! Druk! Druk! Sioen heeft het druk.

 Copyright:Sioen
© Sioen

Druk! Druk! Druk! Sioen heeft het druk. Op 22 september brengt Sioen tijdens het Festival Van Vlaanderen het legendarische album Graceland van Paul Simon op de planken van de Gentse Capitole. Naast zijn vaste band nodigt hij opnieuw de Zuid-Afrikaanse backing vocals van zijn project Calling up Soweto uit. Ook N'Faly Kouyaté uit Guinee (Afro Celt Sound System) en Rony Verbiest op accordeon en saxofoon zullen er bij zijn. Vorig jaar nam Sioen voor het Festival van Vlaanderen het album Juliet Letters van Elvis Costello onder handen.

15 JAAR SIOEN

Sioen is reeds 15 jaar onderweg. Dat wordt gevierd met een toernee Too good to be true. Met verrassende samenwerkingen en unieke versies uit het repertoire van Sioen en de special guests. Zoals Jef Neve, Marie Daulne, Lady Linn, Paul Michiels, Johannes Genard, Roland Van Campenhout, Steven De Bruyn, Pieter-Jan De Smet, Hydrogen Sea, Liesa Vanderaa, Jeroen Baert, Osama Abdulrasol, Mattias De Craene, ... Vanaf 15 oktober bij jou in de buurt.

DE PIEPKES

Daarnaast treden Sioen en Roland Van Campenhout en Pieter-Jan De Smet op als De Piepkes. Ze zingen op een zotte wijze hoerare kinderliedjes. Kom dat zien, kom dat zien! En vergeet uw raar hoofddeksel niet!

Meer info vind je hier: www.sioen.net