Leven na de muziek

g

Koen Wauters en Karen Damen zitten niet bepaald stil als de muziek even wegvalt.

 Copyright:RR
© RR

Koen Wauters en Karen Damen zitten niet bepaald stil als de muziek even wegvalt.

TOM BOONEN

Koen Wauters heeft gedurende een jaar wielrenner Tom Boonen gevolgd voor de 3-delige reeks Tom Boonen: my ride, my fight, my life. Het programma dat vanaf maandag 27 maart op VTM uitgezonden wordt, toont Tom tijdens het wielrennen en wanneer hij thuis is. Met zijn vrouw Lore en zijn tweeling Valentine en Jacqueline.

Voor de derde aflevering gaat Koen ook filmen tijdens de allerlaatste Parijs-Roubaix van Tom. Deze beelden krijg je één dag later te zien.

KAREN DAMEN

Vooraleer haar eerste solo-album uitkomt, verschijnt Karen Damen eerst nog op Vier met het programma Perfect 2.0. Daarin gaat ze na hoe ze de slechte gewoontes van 4 BV's kan afleren. Goedele Liekens, Niels Albert, Gilles - De mol - Van Bouwel en John Crombez krijgen te maken met de tips en trics van Karen om hun leven te beteren. Het doel is een gezonder, strakker en beter werkend lijf.

Gilles Van Bouwel zegt voortaan neen tegen cola en fastfood. Niels Albert wil 10 kilo vermageren na zijn afscheid van het veldrijden. John Crombez wil stoppen met roken en Goedele Liekens wil discipline kweken op sport- en eetvlak. Karen Damen doet natuurlijk ook zelf mee.

De uitdaging die ze aangaan is niet min. De 5 BV's zullen twee maanden lang een strak trainingsschema volgen om zich voor te bereiden op de 20 kilometer van Brussel. En die vindt plaats op zondag 28 mei. Perfect 2.0 is dit voorjaar te zien op Vier.