Laura Omloop brengt boek uit

g

'Sweet Sixteen' is het eerste boek van de zestienjarige zangeres uit Berlaar

 Copyright:Commons
© Commons

Een jaar na de release van haar album 'Meer', kroop Laura Omloop opnieuw in haar pen. Deze keer niet om muzieknoten en teksten op papier te zetten, maar wel om te werken aan haar eerste boek. 'Sweet Sixteen' is een openhartig boek dat laat zien wie het meisje achter de popster echt is.
Toen Laura Omloop in 2009 hoge ogen gooide op het _Junior Eurovisiesongfestival_in Kiev, had ze nooit durven te dromen dat ze nu, op haar zestiende, al vier succesvolle albums en een platencontract zou hebben. In die bijna zeven bewogen jaren zijn haar fans haar trouw blijven volgen en samen met haar opgegroeid. Laura is als een vriendin voor hen, zo blijkt uit de vele vragen die ze krijgt per brief, via mail of na de optredens.
Ze allemaal persoonlijk beantwoorden is onmogelijk, vandaar dat Laura de leukste en vaak moeilijkste vragen bundelt in dit boek. Laura gaat geen enkel thema uit de weg: haar leven als kind- en later tienerster, school, vriendschap, liefde, familie, haar toekomstdromen, cyberpesten... Soms met een kwinkslag, soms met goede raad, maar altijd 100% eerlijk. Zo krijg je als fan een kijk op wie het meisje, net zestien geworden, achter de popster echt is.