Een verjaardagsgeschenk voor Rob De Nijs

g

Mathieu & Guillaume, het huisorkest van De Weekwatchers , hebben jouw hulp nodig.

 Copyright:Matthieu & Guillaume
© Matthieu & Guillaume

De twee broers Mathieu & Guillaume hebben nooit hun bewondering voor Rob De Nijs onder stoelen of banken gestoken. Op tweede Kerstdag wordt Rob 74 jaar jong en Matthieu & Guillaume willen hun god verrassen tijdens zijn verjaardagsconcert van 17 december in Antwerpen. En daar kan iedereen bij helpen.

Omdat hij weet dat wij hem bewonderen, heeft Rob ons uitgenodigd voor zijn concert in de Stadsschouwburg. Wij vinden het nogal lastig om naar een verjaardagsfeestje te gaan zonder geschenk. Daarom hebben wij het lumineuze idee om een gepersonaliseerd verjaardagslied te componeren voor Rob”, zegt Mathieu.

Wij gaan het voor hem zingen, maar we willen alle Rob de Nijs-fans in ons land erbij betrekken. Rob is nog steeds enorm populair. Wie een leuk verhaal heeft over Rob, of een pittige anekdote, mag die mailen naar liedvoorrobdenijs@gmail.com. Wij gaan al die verhalen lezen en verwerken in een tof liedje. Dat spelen we op Rob z’n verjaardagsconcert van 17 december in de Stadsschouwburg van Antwerpen. We zijn heel benieuwd naar wat de mensen ons zullen doorsturen. We beloven dat we ons best zullen doen om zoveel mogelijk rekening te houden met wat wij binnenkrijgen”, zegt Guillaume.

Het resultaat is dus te horen op 17 december in de Stadsschouwburg van Antwerpen.