Will Tura wordt 'Brussels Ketje'

g

De 'Keizer van het Vlaamse Lied' krijgt deze onderscheiding tijdens CD-voorstelling op 20 januari

 Copyright:WTV
© WTV

Will Tura beloofde om het na zijn verjaardagsconcert in augustus wat kalmer aan te doen, een belofte die hij redelijk goed heeft gehouden. Slechts sporadisch stond hij nog op het podium; wat niet betekent dat hij zich in die periode helemaal niet met muziek heeft bezig gehouden. Integendeel.
Tura werkte in alle rust aan een nieuw album dat eind januari verschijnt: ‘Klein geluk’. Het album bevat 12 nieuwe nummers in verschillende genres. “Muziek is veel te mooi om je maar tot één genre te beperken ... En daarom presenteer ik al die prachtige stijlen waar ik zo van hou op dit album. Jazz, rock, croonermuziek, country, chanson,…Ik heb me volledig uitgeleefd.” aldus de zanger.
Goed nieuws ook voor de fans die het memorabele verjaardagsconcert dat Will gaf op zijn verjaardag, nog eens willen meemaken. Bij het nieuwe album ‘Klein geluk’ steekt een bonus-DVD met daarop het concert dat Tura op 2 augustus 2015 in Veurne gaf.
Op 20 januari stelt Will Tura zijn nieuwste album officieel voor. Dat gebeurt in Brussel en het geheel wordt opgevrolijkt door Filip Geubels.
Het Stadsbestuur van Brussel wil van de gelegenheid gebruik maken om Will te vereren met de titel van 'Brussels Ketje'.