"Liefde voor muziek" seizoen2

g

Na het succes van het tv-programma "Liefde voor muziek" maakt VTM plannen voor een tweede seizoen.

 Copyright:vtm
© vtm

Nog geen half jaar na editie 1 van "Liefde Voor Muziek" is men bij VTM al bezig met seizoen 2. Niet verwonderlijk want de eerste reeks van het programma met Christoff, Guy Swinnen, Stan Van Samang, Kate Ryan, Tom Helsen en Slongs Dievanongs bracht heel wat te weeg. Goede kijkcijfers, heel wat emoties , prachtige muziek, heel wat toffe hits in de hitlijsten, en de Zomerhit van Radio 2: "Een ster" van Stan Van Samang. Maar de vraag die nu op ieders lippen brandt is natuurlijk: wie doet er mee in het nieuwe seizoen?
Wel, het antwoord is: Paul Michiels, Dana Winner, Belle Perez, Ian Thomas, Sioen, Eva De Roovere en Johannes Genard van School is Cool. Deze Vlaamse artiesten gaan de uitdaging aan om elkaars nummers te coveren op een manier die je niet snel zou verwachten.
Volgende maand vertrekt de groep richting Mallorca voor de opnames van het tweede seizoen "Liefde voor muziek". Wat doet singer-songwriter Sioen met de opzwepende, Spaanse hits van Belle Perez? Hoe klinkt een song van Dana Winner uit de mond van School is Cool-rocker Johannes Genard? Welke invulling geeft Ian Thomas aan de breekbare liedjes van Eva De Roovere? En wat gebeurt er als Paul Michiels een nummer van Ian Thomas bewerkt? Dat het nieuwe seizoen opnieuw voor verrassingen zal zorgen, staat nu al vast.