Will Tura geeft uniek concert op 11 juli

g

Will Tura, de keizer van het Vlaamse lied, geeft op de Vlaamse feestdag een exclusief optreden in Brussel.

 Copyright:Will Tura
© Will Tura

Op donderdag 11 juli viert Vlaanderen feest. En zeker de gelukkigen die een kaartje hebben voor het optreden van Will Tura in een uitverkochte Ancienne Belgique in Brussel. Samen met 57 muzikanten van het Brussels Philharmonic zal hij zijn grootste klassiekers zingen. Op de speellijst staan zeker "Eenzaam zonder jou", "Arme Joe", "Hoop doet leven", "Omdat ik Vlaming ben" en "Ik mis je zo".

Enig

Deze show zal uniek zijn. Na 60 jaar onafgebroken toeren door Vlaanderen nam Will Tura in 2019 eindelijk zijn eerste sabbatjaar. Maar voor "Vlaanderen Feest, Brussel Danst" maakt hij een uitzondering. Het wordt het enige concert van Tura in 2019.

Met "Ik mis je zo" wil ik een ode brengen aan mijn drie overleden broers. Een geliefde moeten missen blijft een litteken.

Radio 2

Ben je niet één van de gelukkigen die een kaartje voor de Ancienne Belgique kon bemachtigen en greep je naast onze unieke actie om met vrienden en familie te gaan? Geen nood. Je kan dezelfde avond het optreden van Will Tura beluisteren om 20u10 op Radio 2. Een dag later kan je de hoogtepunten van de show bekijken op de Facebook-pagina van Radio 2. Op VRTnu kan je op vrijdag 12 juli ook het concert herbeleven.