Els De Schepper heeft een eigen praalwagen

g

Eind vorig jaar bracht Els de Schepper in samenwerking met Radio 2 het nummer Kom uit de kast uit.

 Copyright:VRT
© VRT

Eind vorig jaar bracht Els de Schepper in samenwerking met Radio 2 het nummer Kom uit de kast uit. Een carnavalslied met een duidelijke boodschap: durf jezelf te zijn! Die boodschap zette ze kracht bij met een bijpassende carnavaleske videoclip, waarin heel wat BV’s maar al te graag wilden figureren. Onder andere Radio 2-gezichten Luc Verschueren, Showbizz Bart, MNM-presentator Tom De Cock, Mister Gay Raf Van Puymbroeck, comedians Han Coucke en Erhan Demirci, Roos Van Acker, Maarten Cox en zangeres Lindsay zongen uit volle borst mee.

Op zaterdag 11 maart zal Els de Schepper optreden in de carnavalstoet in Mortsel met haar eigen, gepersonaliseerde praalwagen en ze zal er haar carnavalshit Kom uit de kast live brengen. Carnavalsvereniging Karnamor uit Mortsel nodigde de cabaretière uit en zorgde voor een prachtige, aangepaste wagen.

De stoet start om 14u en rijdt naar jaarlijkse gewoonte door het centrum van Mortsel. De wagen is helemaal in het thema van Kom uit de kast en om 16u30 zal Els haar hit dan live zingen ter hoogte van de eretribune, op het Stadsplein voor het stadhuis.