Geen Nekka-Nacht in 2017

g

Ondanks het grote succes van de jongste Nekka-Nacht rond Toon Hermans in april 2016 heeft Nekka vzw beslist om in 2017 geen 24ste editie te organiseren.

 Copyright:Nekka
© Nekka

Ondanks het grote succes van de jongste Nekka-Nacht rond Toon Hermans in april 2016 heeft Nekka vzw beslist om in 2017 geen 24ste editie te organiseren. Door het wegvallen van een belangrijke media én financiële partner werd het financiële risico voor de vereniging te groot en is uiteindelijk bewust gekozen voor een sabbatjaar. Het is met andere woorden tijd om eens over de toekomst na te denken.

Nekka hoopt begin 2018 wel een verjaardagseditie van 25jaar Nekka-Nacht aan te kondigen.

TOCH ACTIEF IN 2017

Dit betekent geenszins dat Nekka vzw stil zit. Zo is er in 2017 de tiende editie van de Nekka-wedstrijd. Nekka helpt mee aan de programmatie op Dranouter en Sinksen Kortrijk. Nekka organiseert op dinsdagmiddag 3 oktober opnieuw Houden Van Griffelrock. Nekka toert met het theaterprogramma Nijghse vrouwen nog steeds door de culturele centra. Voorts denkt Nekka vzw mee over de Lage Landenlijst en wordt er achter de schermen nog gewerkt aan twee kleinschalige concerten in het najaar.