240-koppig koor voor K’s Choice

g

K’s Choice staat op zaterdag 26 augustus 2017 in de Antwerpse deSingel voor een eenmalig akoestisch liveconcert.

 Copyright:RR
© RR

K’s Choice staat op zaterdag 26 augustus 2017 in de Antwerpse deSingel voor een eenmalig akoestisch liveconcert. Samen met een 240-koppig pop-upkoor. Er zijn nog enkele zeer gegeerde plaatsjes vrij voor de snelle beslissers die mee willen zingen.

POP-UPKOOR

De 240 stemmen zullen door een team van professionele coaches intensief begeleid worden. De groep bestaat uit 4 koren van telkens 60 zangers. Ze bereiden zich voor in verschillende steden tijdens intensieve zang- en performanceworkshops.

De workshops vinden plaats in augustus 2017 en iedereen die van zingen houdt en met K’s Choice het podium wil delen, kan deelnemen. Je moet zelfs geen noten kunnen lezen, al helpt dat natuurlijk wel.

Er zijn twee pop-upkoren uit Antwerpen, één uit Gent en één uit Leuven. Elke stadskoor zingt ook enkele liedjes apart met de artiest. De apotheose van het concert wordt ongetwijfeld het moment waarop de vier koren samen met K’s Choice op het podium staan.

IN KOOR

Hans Primusz, dirigent en organisator van In Koor: Ik organiseer dit project al voor het zevende jaar op rij, telkens met andere artiesten. Editie 2017 wordt met K’s Choice een nieuw hoogtepunt. Nog nooit zullen we met zo veel zangers op het podium van de Antwerpse deSingel hebben gestaan. In Koor 2017 is een initiatief van de Antwerpse organisatie Zaterdag Zondag die gekend is voor zijn pop-upkoren. Dat zijn koren in alle mogelijke maten en vormen die enkel voor een tijdelijk project opduiken. Afgelopen jaren werkte Hans Primusz al samen met o.a. Lady Linn, Pieter Embrechts, Frank Vander linden en Spinvis.