Hooverphonic toert in Wonderland

g

Fans van Hooverphonic worden de komende maanden verwend!

 Copyright:Hooverphonic
© Hooverphonic

Fans van Hooverphonic worden de komende maanden verwend! Binnenkort spelen Alex Callier, Raymond Geerts en co mét groot orkest in de gerenoveerde Koningin Elisabethzaal op 4 en 5 maart. Spijtig is dat deze concerten Hooverphonic with orchestra helemaal uitverkocht zijn.

Waar er wél nog tickets voor zijn, zijn de optredens in het kader van de In Wonderland tour. Elk optredens is opgebouwd uit nieuwe én oude hits, die soms dicht aanleunen bij het origineel. En soms een compleet nieuw jasje krijgen.

Bij die In Wonderland-concerten wordt Hooverphonic bijgestaan door een tienkoppig strijkersensemble en meerdere gastzangers en -zangeressen. Sinds het vertrek van zangeres Noémie Wolfs maakt Hooverphonic gebruik van gasten om aan de liedjes een eigen karakter te geven met hun stem.

Het eerste In Wonderland-optreden vindt plaats op vrijdag 7 april in Théâtre de Namur in Namen.

NIEUWE SINGLE

Voor de nieuwe single Deep Forest deden Alex Callier & Raymond Geerts beroep op de Brusselse Christa Jerôme. Zij zong in een vorig leven bij Starflam. Het bijzondere aan Deep Forest is dat het liedje niet alleen op de radio te horen zal zijn, maar ook op televisie. Deep Forest zal namelijk te horen zijn in de begingeneriek van Chaussée d’Amour, de nieuwe, twaalfdelige crimireeks van Vier die vanavond start.