Festivalupdate

g

Een korte update in verband met Werchter Boutique en Pukkelpop

 Copyright:RR
© RR
Geen nachttreinen voor Werchter Boutique

Overmorgen kan je op de bekendste festivalweide terecht voor Werchter Boutique. Omdat de ticketverkoop niet zo vlot verloopt, worden er geen nachttreinen door de NMBS ingelegd. Dus wie naar Werchter komt, kan dat met eigen vervoer, carpoolen of liften.

ROBBIE WILLIAMS OP DREEF

Wie toch een ticket koopt voor Werchter Boutique mag een verbazingwekkende Robbie Williams verwachten. Er is ook een emo-moment tijdens The Heavy Entertainment Show. Robbie zingt een duet met zijn vader, die mee op tournee is. Zij zingen Sweet Caroline van Neil Diamond.

Geen Pukkelpop op Canvas

Zondag kon je op Canvas nog naar de samenvattingen kijken van Rock Werchter. Wie midden augustus een beeldverslag verwacht van Pukkelpop is eraan voor de moeite.

Het muziekfestival zal wel te volgen zijn via de kanalen van Studio Brussel, die meer uitgespeeld wordt als dé festivalzender. Onze collega's zullen niet alleen radio maken vanop Pukkelpop, maar ook videoverslagen van het muziekfestival.

Canvas wil deze zomer inzetten op Cinema Canvas, waarbij de zender deze zomer filmliefhebbers drie keer per week uitnodigt voor een gratis openluchtfilmvoorstelling.