Eerste single Buurland

g

Morgenavond weten we wie de 4 leden zijn van de nieuwe groep Buurland.

 Copyright:VTM
© VTM

Morgenavond weten we wie de 4 leden zijn van de nieuwe groep Buurland. In het programma The Band zal ook de eerste single van de groep voorgesteld worden. De titel is Fiks mij. Volgens kenners kan je het liedje omschrijven als Coldplay in het Nederlands. Het wordt zeker geen gladde boysbandmuziek.

FINALE THE BAND

De 6 finalisten, Jannes, Andy, Jelle, Lennart, Joost en Laurens, trappen de finale van The Band nog één keer samen af met een Nederlandstalige versie van Sky Full Of Stars van Coldplay. Nadien laten ze zien wat ze solo in hun mars hebben. Langs Vlaamse kant zingt Andy Allemaal van Wim Soutaer, brengt Jannes Lieve Kleine Piranha van Gorki en covert Laurens Koud In Mijn Hart van Frank Boeijen. Nederlanders Lennart, Joost en Jelle brengen respectievelijk Hart En Ziel van Tröckener Kecks, Banger Hart van Rob de Nijs en Onderweg van Abel.

Na de 6 solo’s wordt het menens. De finalisten hebben afgelopen week zelf hun favoriete band-combinaties samengesteld. Alleen de 6 populairste combinaties, met telkens 4 kandidaten, staan vrijdag ook effectief op het podium en dingen mee naar de overwinning. De 6 finalisten brengen dus in verschillende combinaties telkens een Nederlandstalige liedje. Van Clouseau over Marco Borsato tot The Scene. En van Mama’s Jasje over Doe Maar tot Volumia. Hiermee proberen ze de stem van de kijker te winnen.