Ghost Rockers grote winnaars van de Gouden K’s

g

Zaterdagavond werden in Paleis 12 de Gouden K's uitgereikt.

 Copyright:Ketnet
© Ketnet

Zaterdagavond werden in Paleis 12 de Gouden K's uitgereikt.

Net zoals op de MIA's was er hier een grote winnaar, nl. de Ghost Rockers. Niet alleen haalden ze de award van Beste Ketnetserie binnen, Tinne Oltmans mag Karen Damen opvolgen als Babe van het jaar. Daarnaast kreeg Tinne ook de award van Vrouwelijke tv-ster van het jaar én viel ook haar vriend Juan Gerlo in de prijzen!

Andere muzikale winnaars waren Niels Destadsbader (mannelijke muzikant van het jaar), K3 (Band van het jaar), Laura Tesoro (vrouwelijke muzikante van het jaar). De song van het jaar is Can’t stop the feeling van Justin Timberlake.

De hype van het jaar is het liedje Pen Pineapple Apple Pen van de Japanse zanger Pikotaro. Die ook op het Gala van de Gouden K’s aanwezig was. Het Gala van de Gouden K’s was aan zijn vierde editie toe.

Winnaars van de Gouden K's

Vrouwelijke tv-ster van het jaar: Tinne Oltmans Mannelijke tv-ster van het jaar: Juan Gerlo Vrouwelijke muzikante van het jaar: Laura Tesoro Mannelijke muzikant van het jaar: Niels Destadsbader Band van het jaar: K3 Film van jaar: Helden van de zee Sportmoment van het jaar: De Rode Duivels op het EK Babe van het jaar: Tinne Oltmans Hunk van het jaar: Giovanni Kemper Familieprogramma van het jaar: Belgium’s got talent Ketnet-serie van het jaar: Ghost Rockers Ketnet-programma van het jaar: Ketnet Musical Song van het jaar: Can’t stop the feeling van Justin Timberlake Hype van het jaar: Pen Pineapple Apple Pen Tekenfilm van het jaar: Peter Pan Game van het jaar: Musical.ly