Guns n' Roses komen naar Werchter

g

De hoofdact van het festival TW Classic 2017 is gekend: Guns n' Roses

 Copyright:Guns n' Roses
© Guns n' Roses

De winter is officiëel nog niet begonnen en we kijken al uit naar de zomer. De hoofdact van het festival TW Classic 2017 is gekend. Guns n' Roses zal op zaterdag 24 juni op de festivalweide van Werchter een optreden geven in het kader van de Not In This Lifetime Tour.

Het is de eerste keer sinds 1993 dat Axl Rose, Slash & Duff McKagan nog eens samen op een podium stonden. Op de setlist van Guns N' Roses staan een 25-tal nummers en klassiekers zoals Paradise city, November rain en Knockin' on heaven's door.

De andere artiesten van TW Classic worden later bekend gemaakt.

TW Classic is een festival naar een klassieke formule die in Werchter gangbaar was tot 1994: een festivalterrein met 1 podium en een selecte groep van grote namen met een zeer hitgevoelig palmares. Welluidende namen zoals The Rolling Stones, The Police, Bryan Adams, Lenny Kravitz, Sting, Phil Collins, Elton John, Texas, Depeche Mode, Black Eyed Peas, Robbie Williams en Bruce Springsteen & The E Street Band sierden reeds de affiche van het festival. TW Classic 2017 vindt op zaterdag 24 juni plaats in het Festivalpark in Werchter.