Beauty and the Beast komt terug naar Vlaanderen.

g

Beauty and the Beast, één van de meest succesvolle en geliefde musicals aller tijden, komt vanaf 10 december naar Vlaanderen.

 Copyright:Marmalade
© Marmalade

Beauty and the Beast, één van de meest succesvolle en geliefde musicals aller tijden, komt vanaf 10 december naar Vlaanderen. En meer bepaald naar het Gentse Flanders Expo. En de cast is niet van de minste. Niemand minder dan Josje Huisman (Beauty), Jan Schepens (The Beast), Peter Van de Velde (Lumière), Eline De Munck (Babette), Ivan Pecnik (Tickens), Dieter Troubleyn (Gaston) en Barbara Dex (Mevrouw Pot) zijn enkelen van de bekende gezichten.

 Copyright:Marmalade
© Marmalade

Het Belgische productiehuis Marmalade brengt de musical Beauty and the Beast als een totaalspektakel naar Gent. “Met ‘Beauty and the Beast’ willen we het begrip musical een nieuwe, moderne invulling geven, zonder daarbij te raken aan de kracht en magie van de originele Disneymusical uit 1994,” zegt producent Yoshi Aesaert. "Het is geen musical in de meest traditionele zin van het woord. De bezoeker mag zich verwachten aan een totaalspektakel waarbij men al van bij de ingang wordt ondergedompeld in de sprookjesachtige wereld van Beauty and the Beast".

Meer info vind je hier: www.beautyandthebeast.be

Beauty and the Beast is gebaseerd is op de gelijknamige tekenfilm van Walt Disney uit 1991. Het gekende gelijknamige titellied werd toen gezongen door Céline Dion & Peabo Bryson.