Yannick Bovy op Duitse radio en tv

g

Met “Welcome home” , gezongen door ‘onze’ Yannick Bovy, wil RTL Duitsland zijn miljoenen kijkers warm maken voor het nieuwe tv-seizoen

 Copyright:Y.Bovy
© Y.Bovy

Begin deze zomer bracht Yannick Bovy zijn Duitse debuut-album "Better man" uit. Na een eerste reeks tv-optredens en een entry in de Duitse album charts, zet de Vlaamse crooner zijn opmars in Duitsland verder. Yannick Bovy doet dat met het themalied van de najaarscampagne van RTL en een eerste reeks optredens einde september. Samen met een aantal Duitse topnamen zal hij deel uitmaken van het "Fernsehgarten on tour"-gezelschap en is hij op 24 en 25 september te zien op ZDF.

Yannick zegt daarover : “Ik was blij verrast toen RTL me vroeg om “Welcome home" te zingen. Het nummer ligt ver weg van mijn swing repertoire, maar dit is zo’n fantastische song, dat ik het nummer met heel veel plezier heb opgenomen. Het feit dat er nu zo enthousiast wordt op gereageerd is natuurlijk super. Maar dit was een éénmalig uitstapje. Het is wel de bedoeling dat ik mijn pop/swing repertoire trouw blijf”.
Bij ons heeft Yannick Bovy een hit met "Toen Nat King Cole van liefde zong" van Will Tura.