Eerste namen voor Schlagerfestival 2018

g

Zaterdag 1 april werd in Hasselt de 12de editie van Het Schlagerfestival afgesloten.

 Copyright:Rr
© Rr

Zaterdag 1 april werd in Hasselt de 12de editie van Het Schlagerfestival afgesloten. Gedurende 2 weekends en 4 uitverkochte voorstellingen kwamen meer dan 45.000 bezoekers zich amuseren met de beste ambiancemuziek van het moment.

Terwijl de kuisploeg de laatste restanten van Het Schlagerfestival verwijderde, keken de organisatoren ook al naar volgend jaar. Aan de formule wordt er niets veranderd. Het blijft een mix van schlager- en popartiesten.

Voor het evenement van 2018 werden ook de eerste namen bekend gemaakt. Umberto Tozzi, Bart Kaëll en Christoff mag je alvast op de affiche van de dertiende editie verwachten.

Umberto Tozzi werd normaalgezien dit jaar verwacht, maar door omstandigheden liet hij zich verontschuldigen. Umberto maakt het volgend jaar goed. Christoff was er dit jaar ook niet bij wegens de tournee met Klubbb3 en hij heeft het duidelijk gemist.

Christoff heeft ook aan de organisatoren van Het Schlagerfestival een Special Award uitgereikt voor de verkoop van 150.000 cd's, gespreid over de 12 edities.

Het Schlagerfestival 2018 vindt plaats op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 maart. Hoogstwaarschijnlijk komen er nog data bij.