Marktrock Aalst

g

De affiche van Marktrock Aalst is gekend.

 Copyright:Live Entertaiment
© Live Entertaiment

De affiche van Marktrock Aalst is gekend. Christoff, Stan Van Samang, Soulsister en K3 gaan de ajuinenstad laten meezingen met hun grootste hits en klassiekers. Marktrock Aalst verdubbelt in omvang, want deze zomer zijn er maar liefst 4 verschillende line-ups verspreid over 3 dagen. Elke festivaldag focust zich op een specifieke sfeer en gevoel.

De openingsdag van Marktrock Aalst focust zich op 100% ambiance en feest op vrijdag 11 augustus 2017 onder de noemer Marktrock Feest. Alle acts hebben maar één doel: het spreekwoordelijke dak moet eraf! Koning van de ambiance Christoff mag de spits afbijten met een spetterend live concert Christoff wordt gevolgd door dé coverband der coverbands Les Truttes.

Op zaterdag 12 augustus 2017 zakken de allergootste popartiesten van Vlaanderen naar Aalst voor Marktrock Pop. Laura Tesoro mag deze pop-dag openen van Marktrock Aalst. Aansluitend is spring in 't veld Niels Destadsbader aan de beurt. Daarna komt The Band, de winnaars van de talentenzoektocht op VTM, naar Marktrock Aalst met allemaal Nederlandstalige popnummers. Stan Van Samang sluit de tweede dag af.

Op zondagmiddag 13 augustus 2017 is er opnieuw een editie van Marktrock For Kids. Nieuw dit jaar is dat er verschillende optredens zullen zijn op maat van de allerjongsten. Op de affiche staan Kabouter Plop, Prinsessia, Ghost Rockers en K3! En tenslotte is er op zondagavond 13 augustus 2017 voor het eerst een editie van Marktrock Classic. The Dinky Toys trappen de avond af en garanderen een onvergetelijke set boordevol hits. Jan Leyers en Paul Michiels komen naar Marktrock Aalst met hun hitmachine Soulsister. De avond wordt afgesloten in stijl met The Magical Flying Thunderbirds!