Valentijn vier je beter met De Romeo's en K3

g

Er zijn muzikale cadeautjes voor Valentijn

 Copyright:BB
© BB

Op 13 februari wordt in Het Friethuis in Roosdaal de Romeo's Frikandel XXL voorgesteld. Samen met collega's BV's wordt de nieuwe worst geproefd. Eén dag later - op Valentijn - worden er meer dan 300.000 worsten geleverd aan de frituren in Vlaanderen.

Iets minder vettig zijn het nieuwe boek en DVD van K3. Op woensdag 15 februari ligt het Iedereen K3 Vriendenboek in de winkel. Een boekje dat je kan laten invullen door jouw hartsvrienden en - vriendinnen. In de vorige eeuw noemden wij dat een poëzie.

Maar eerst is er nog de nieuwe Iedereen K3-DVD. Het is een bundeling van de afleveringen van het VTMKZOOM-programma Iedereen K3. Waarbij Hanne, Marthe en Klaasje hun fans op sleeptouw nemen door een mengeling van rubrieken en onderwerpen, die allemaal deel uitmaken van het K3-zijn: dansen, zingen, sporten, koken, mode, knutselen, …
Daarnaast krijgen ze ook bezoek van heel wat bekende gezichten die het drietal en het publiek laten kennismaken met een leuk aspect uit de showbizz. En natuurlijk sluit K3 het programma af met een optreden!