Stan Van Samang trekt naar het Sportpaleis

g

Morgen geeft Stan Van Samang de aftrap van zijn concerten in de Lotto Arena. Stan gaat vijf dagen lang voor alles samen meer dan 30.000 fans optreden. En het smaakt nu al naar meer.

 Copyright:van Samang
© van Samang

Aan de vooravond kondigt hij aan dat hij volgend jaar naar het Sportpaleis trekt: op zaterdag 26 november 2016 kunnen de fans naar 'Stan Van Samang - In ’t groot'.

Stan Van Samang: “We moeten daar eerlijk in zijn, een eigen concert in het Sportpaleis, dat is altijd al een droom van mij geweest. Het is werkelijk fantastisch dat ik deze kans krijg. Merci aan alle fans, ik geniet hiervan met volle teugen. Volgend jaar doen we het dus ‘in ’t groot’ en eigenlijk vanaf dit weekend ook al hé, want de Lotto Arena dat is nu niet bepaald een klein zaaltje.”

Stan Van Samang was onlangs nog de grote winnaar van Radio 2 Zomerhit 2015. De zanger verzilverde in Blankenberge zijn drie nominaties, waaronder die voor de beste zomerhit van 2015 met zijn nummer ‘Een ster’. Daarnaast won Van Samang ook nog de award voor beste zanger en beste Nederlandstalig lied (‘Goeiemorgend, goeiendag’).

De ticketverkoop van 'Stan Van Samang - In ’t groot’ start op zaterdag 3 oktober 2015. De optredens in de Lotto Arena vinden plaats op zaterdag 3, zondag 4, vrijdag 9, zaterdag 10 en maandag 12 oktober 2015 en zijn helemaal uitverkocht.