Conny Neefs en Micha Marah maken nieuwe single

g

Na 40 jaar wachten verschijnt de single 'Supermedicijn'

 Copyright:Agenda BRU
© Agenda BRU

Conny Neefs en Micha Marah zijn 2 Kempense generatiegenoten en kennen elkaar al sinds hun debuut. Lang geleden (1975) namen ze beiden deel aan de preselecties van Eurosong, de voorloper van het Eurovisiesongfestival.
Allebei waren ze trouwens graag geziene gasten in de beroemde varietéshows op de openbare omroep en ze hadden jarenlang een eigen radioprogramma in hetzelfde huis van vertrouwen. Ze wonnen samen, precies 40 jaar geleden (1976,) de Coupe d'Europe Musical in Villach en bouwden elk aan een succesvolle loopbaan.
Toen al werden er plannen gesmeed om ooit eens samen ‘iets’ te doen ! Dat samen iets doen heeft wel 40 jaar op zich laten wachten maar nu is het dan zover. Vandaag staan ze samen op het podium met het theaterprogramma Lang zullen we leven over alles wat er in het leven te vieren is.
Bart Herman schreef voor hen 'Supermedicijn', een nieuwe nummer dat duidelijk maakt wat muziek voor hen beide betekent en dat als uithangbord dient voor de theatershow. De single ligt binnenkort in de winkel.