Nicole & Hugo

Onverwoestbaar

De tweeëntwintigste januari 2012 worden Nicole en Hugo op het gemeentehuis van Wemmel tot ereburger van hun gemeente gekroond. Zij delen die eer tijdens datzelfde feest met Johan Verminnen , Anne Teresa De Keersmaeker, Lize Marke en dirigent Eric Lederhandler.

Wat niemand weet is dat bij Nicole eind december 2011 tijdens een coloscopie een kwaadaardige poliep op de dikke darm werd ontdekt. Gelukkig zijn er geen uitzaaiingen. Zij besluit, na de huldiging van Goeiemorgen, morgen tijdens De Eregalerij van Radio 2 de tweede februari 2012 in het Casino van Oostende, de poliep tijdens een heelkundige ingreep in het ziekenhuis te laten verwijderen. Nicole bijt door en herstelt.

De achttiende oktober is het voor hen lachen geblazen wanneer zij in het door Brahim op de donderdagavond gepresenteerde Eén-programma In de mix geconfronteerd worden met het Antwerpse hiphopfenomeen Slongs, frontvrouw van Halve Neuro. Nicole en Hugo brengen hun interpretatie van de hit A mate en Slongs op haar beurt haar versie van Goeiemorgen, morgen in Goeiemorgend, goeiendag.

Intussen toeren zij met succes door Vlaanderen met hun tournee Bedankt Vlaanderen en denken stilaan toch aan afscheid nemen, zij mikken op eind 2015. Qua leeftijd doemt het getal zeventig op en er mag stilaan wat worden nagenoten in de herfst van hun leven.