Nicole & Hugo

Liefde voor musical

Vanaf de maand september 2003 zijn zij te horen bij Q-Music in de rubriek Huisje Weltevree, waarin zij met veel overgave relatieadvies geven.

Van de tiende oktober tot en met de achtste november van dat jaar treden zij negentien keer op in de Studio 100-productie Zo mooi, zo blond en zo alleen aan de zijde van onder anderen Free Souffriau, Daisy Thys en Kelly Pfaff. Deze musical brengt het publiek terug naar de zomer van 1976 op Camping Bonanza in Blankenberge. Hugo en Nicole en hun optreden in Het Witte Paard in Blankenberge spelen een centrale rol. In deze musical, geschreven door Hans Bourlon, Gert Verhulst en Danny Verbiest, passeren grote hits als Dag vreemde man, Zomersproetjes, De roos, Ik heb zorgen en natuurlijk Goeiemorgen, morgen de revue.

Hun liefde voor musical etaleren zij met graagte op het album Nicole en Hugo sing Europe's Hit Musicals. Op dit album bekende songs als Belle uit Notre-Dame de Paris, On my own uit Les Misérables, The world is stone uit Starmania en Our language of love uit Irma la Douce.